Passie voor bakken!

Zus en Zoet is ontstaan vanuit twee zussen met een passie voor ondernemen, organiseren, bakken en gezelligheid. Nadat het idee om een eigen zaak op te richten drie jaar heeft gerijpt in ons hoofd en hart, werd de drive en goesting om ermee te beginnen simpelweg te groot om nog langer te wachten!

Een bakbox kopen bij Zus en Zoet gaat niet alleen over het gemak om alles bij je thuis te ontvangen, maar ook het plezier van de doos samen te openen met de kindjes of evengoed een momentje me-time. Het openen van de bakbox is een echte ontdekking. Hoe gaan we jou dit keer in de watten leggen? Het is spannend wachten van zodra je je bestelling geplaatst hebt totdat de postbode het aan de deur brengt. Maar eens je jouw bakbox van Zus en Zoet opent, kom je thuis.

Zus en Zoet is dé webshop voor iedereen die het gezellige van thuis bakken wilt combineren met écht bakgemak. In een wereld waarin niemand tijd heeft en niemand weet wat cadeau te geven, brengen wij het je thuis geleverd met een simpele klik. Ook wie glutenvrij, suikervrij of zelfs lactosevrij willen bakken, kan meegenieten van ons overheerlijk assortiment!

Ontmoet de

Twee Zussen

Carolien
Carolien
Chocolate Emperor
Charlotte
Charlotte
Creator of Happiness

Wat onze klanten over onze Bakboxen vertellen

Ik ben heel tevreden over de bakbox!  Alles duidelijk en netjes verpakt, met de werkwijze stap voor stap uitgelegd
Vlotte levering, zoals afgesproken. Men hoeft geen bakkersopleiding te volgen om een smakelijke appeltaart te maken
Ik ga zeker in de toekomst ook de andere taarten proberen, want op deze manier is het simpel om tot een goed resultaat iets lekker te bakken!

Jeanne

Jeanne

Zondagnamiddag werd pas echt ontspannend met Zus en Zoet! Dankzij de handige bakbox hoefde ik niet meer naar de winkel en had ik toch een heerlijke taart!

Anthony

Anthony

Samen met mijn dochtertje keken we uit naar de levering van onze bakbox! Alleen al het openen van de doos was al veel plezier!

Kurt

Kurt